De acts van ons Showteam zijn interactief en worden dus over het algemeen middels draadloze microfoons voor het overgrote deel tussen het publiek in gebracht. Daarnaast brengen wij ook nog met enkele gasten van het feest onze ongeėvenaarde Showteam States Quo Contest, zodat deze gasten met levensechte opblaasbare gitaren en pruiken met lange haren op, zichzelf ook een beetje artiest kunnen wanen. Uiteraard zit hier als aandenken voor de winnaar een bijzondere prijs aan vast. De winnaar van dit gebeuren wordt middels applaus door Uw gasten zelf gekozen. Dus.........hilariteit ten top!


Tussen de acts door schotelen de Allround Dj de lekkerste hits voor, zoals o.a. disco, dance classics, partyhits, apres-ski, rock, rock'n'roll, golden oldies etc etc., waarbij ook verzoeknummers altijd welkom zijn. Het repertoire, de acts en de opbouw van de avond, wordt uiteraard in overleg en naar Uw wensen samengesteld.

Ons Showteam verzorgd een avondvullend programma incl. podiumlicht, incl. diverse lichteffecten en incl. een professionele geluidsinstallatie. Bij de keuze Allround DJ zit hier dan uiteraard ook een professioneel DJ meubel bij.

Kortom:
een betaalbare en bruisende avond vol muziek, show en entertainment, waarbij hier en daar een lach uiteraard niet zal ontbreken.